Haber

7358 Nitelik Kodu Nedir? KPSS 7358 Nitelik Kodu Özel Şartı 2023

7358 nitelik kodu nedir? KPSS 7358 nitelik kodu özel şartı ne işe yarar sorusu memur olmak isteyenler tarafından sıklıkla sorulan sorulardan biridir. 7358 nitelik kodu hakkında merak edilenler.

ÖSYM, memur olmak isteyen kişiler için tercih kılavuzu ve nitelik kodlarını yayınlamış bulunmakta. Bu durum memur olmak isteyen insanların kafasında soru işaretlerine neden oldu. Bilmeyenler için 7358 nitelik kodu nedir? KPSS 7358 nitelik kodu özel şartı ne işe yarar sorularının yanıtlarını burada yayınladık.

Kamu kurumlarında memur olup görev almak isteyenler, KPSS tercih kılavuzunda nitelik kodlarına yer verilmiştir. Nitelik kodu ise; aday olacak kişilerde aranan şartlar ve adayların sahip olması gereken birtakım özellikleri ve nitelikleri temsil etmektedir. Bu nedenle 7358 nitelik kodu, memur adayları olan kişilerce en fazla merak edilen konular arasında yer almaktadır.

7358 Nitelik Kodu Nedir?

7358 nitelik kodu nedir, birçok memur adayı tarafından merak edilen şeylerden biridir. Bu durumda açıklayacak olursak, 7358 nitelik kodu, zabıta memuru kadrosunu ifade ediyor. Aynı zamanda, Zabıta Memuru kadrosunu temsil eden 7358 nitelik kodunu tercih edecek olan başvuru yapacak olan vatandaşların Belediye Zabıta Yönetmeliğinde varlık göstermekte olan genel şartların yanı sıra; 30 yaşından küçük olması gerektiği anlamına gelir.

Aynı zamanda bu kadroya başvuru yapacak kişilerin, aç karnına tartılması, ayakkabısız bir şekilde erkek adaylarda en az 1.67, kadın adaylarda ise 1.60 cm. boyunda olunması ve adayların boy ile kilo orantısında (+,-) 10 kg’dan fazla fark olmaması koşullarını temsil eder. Konu bakımından 7358 nitelik kodu, adaylar için büyük bir önem taşımaktadır.

KPSS 7358 Nitelik Kodu Özel Şartı Ne İşe Yarar?

Kpss 7358 nitelik kodu ile alakalı akıllara takılanları bu başlık altında cevapladık. 7358 nitelik kodu, zabıta memuru kadrosunu ifade etmektedir. Kpss sınavına girmiş ve zabıta memuru olmak için aday olan vatandaşların yukarıda belirtilen niteliklere sahip olması gerekmektedir.

Burada 7358 Nitelik Kodu Nedir? KPSS 7358 Nitelik Kodu Özel Şartı ile alakalı merak edilenleri yanıtladık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu