Güncel Bilgiler

Hande Erçel Boy Kilo 2022 Kaç Yaşında, Saç Rengi, Hangi Burç

Hande Erçel Türk Televizyon dizilerinin en genç ve güzel kadın oyuncularından biridir. Peki, Hande Erçel Boy kilo 2022 ve Hande Erçel kaç yaşında sorularının yanıtı nedir? Hande Erçel 24 Kasım 1993 yılında doğmuştur. Bandırma’da hayata geldi. Türk oyuncu ve model olarak tanınmaktadır. Hande Erçel, 1993 senesinde Balıkesir, Bandırma‘da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nü okuyor.

2014’de Show Tv‘de yayınlanan ve toplamda 5 bölüm süren “Çılgın Dershane Üniversitede” dizi ile oyunculuk hayatına başladı. İlk TV deneyiminden sonra belirli bir hayran kitlesine sahip oldu. Sonrasında 2014 senesinde “Hayat Ağacı” isimli dizide (Selin Karahanlı) karakteriyle karşımıza çıkarken İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal gibi ünlü isimlerle aynı dizide rol aldı. Haberimizde Hande Erçel Boy Kilo 2022 Kaç Yaşında, Saç Rengi, Burcu gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hande Erçel Kaç Yaşında?

Hande Erçel Kaç Yaşında
Hande Erçel Kaç Yaşında

Türk Televizyonlarının sevilen isimlerinden biri olan Hande Erçel hakkında çeşitli şeyler merak ediliyor. Bunlardan biri de yaşıdır. 1993 yılında doğan Hande Erçel kaç yaşında sorusunun yanıtı 28 yaşındadır.

Genç oyuncu sosyal medyayı da aktif kullanan isimlerdendir. Instagram’da yerli ve yabancı milyonlarca takipçisi bulunan Hande Erçel zaman zaman Reels videoları da paylaşıyor.

Hande Erçel Boy Kilo 2022

hande erçel boy kilosu
hande Erçel boy kilosu

Televizyon ekranlarında gördükten sonra beğenilen oyuncu Hande Erçel‘in Boyu ve Kilosu da merak ediliyor. Fit bir vücudu olan Hande Erçel sağlığına ve kilosuna çok dikkat ediyor. Hande Erçel’in boyu 175 cm, kilosu 55 kg, saç rengi siyah, göz rengi ela ve burcu kovadır.

Hande Erçel Saç Rengi

Hande Erçel Saç Rengi
Hande Erçel Saç Rengi

Hande Erçel’in mükemmel görünümde saçları var. Hayranları da Hande Erçel Saç Rengi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Hande Erçelin saç rengi Siyahtır.

Filmografisi

2013 Dizi “Tatar Ramazan (dizi,2013)” Kendisi Yardimci oyuncu
2013 Dizi Çalıkuşu Zahide Yardımcı oyuncu
2014 Dizi Çılgın Dersane Üniversitede Meryem Yardımcı oyuncu
Dizi Hayat Ağacı Selen Karahanlı Yardımcı oyuncu
2015-2016 Dizi Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu Başrol oyuncusu
2016-2017 Dizi Aşk Laftan Anlamaz Hayat Uzun/Sarsılmaz Başrol oyuncusu
2017 Dizi Siyah Inci Hazal Başrol oyuncusu

Ödülleri ve adaylıkları

2012 Miss Civilization of Turkey Birincilik Kazandı
Miss Civilization of The World İkincilik Kazandı
2015 42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri Pantene Yıldızı Parlayanlar Güneşin Kızları Kazandı
En Yakışan Çift (Selin & Ali) Adaylık
2016 23.İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri En Başarılı Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı
2.Türkiye Gençlik Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı
7.KTÜ Medya Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu Kazandı
7.İMK Sosyal Medya Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Aşk Laftan Anlamaz Adaylık
2017 1.Müzikonair Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Adaylık
8.KTÜ Medya Ödülleri En Beğenilen Dizi Çifti (Hayat & Murat) Adaylık
Yeditepe Üniversitesi 5.Dilek Ödülleri En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Kazandı
1.Türkiye Çocuk Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Adaylık
2.Türkiye Gençlik Ödulleri En İyi Kadin Dizi Oyuncusu Kazandı
İstanbul Moda Rehberi Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu

Hande Erçel Burcu Nedir?

Hande Erçel Hangi burç sorusu ise yeni yeni araştırılan konular arasına girmiştir. Eskiden ünlü isimlerin doğum yeri, yaşı, kilosu ve boyu gibi bilgiler araştırılıyordu. Günümüzde beğenilen ve sevilen oyuncuların burcu da merak ediliyor.

Hande Erçel Burcu: Kova’dır.

Buradan Hande Erçel Boy Kilo 2022 Kaç Yaşında, Saç Rengi, Hangi Burç gibi merak ettiğiniz bütün soruların yanıtına bakabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu